Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Ook al zin in de Fiets en Wandelbeurs?

Ook al zin in de Fiets en Wandelbeurs?

Gepubliceerd op 31 januari 2019

Ook al zin in de Fiets en Wandelbeurs?

Begin maart hoor je de fietsbellen weer rinkelen in de Utrechtse Jaarbeurs! Op 1, 2 en 3 maart 2019 kun je hier terecht voor alles rondom de fiets en actieve vakanties. Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience én Bike MOTION Benelux presenteren dat weekend het grootste totaalaanbod ter wereld voor de sportieve en recreatieve liefhebber. Met één ticket bezoek je drie events. 

Nederlanders houden van fietsen: ons land telt meer tweewielers (22,8 miljoen) dan inwoners (17,2 miljoen). Jaarlijks trappen we 15 miljard kilometer bij elkaar, een kwart van alle verplaatsingen. Naar het werk, in onze vrije tijd, op vakantie, als training, voor de gezondheid of gewoon voor de dagelijkse boodschappen: we pakken als het even kan de (elektrische) fiets en doen dat ook steeds vaker.

Ben jij toe aan een nieuwe fiets of buitensportaccessoires. Of wil je je voorbereiden op je komende fietsvakantie? Dan zit je helemaal snor. Het aanbod is enorm. Fietsen testen doe je op een uitgebreid parcours, je kunt ervaringen delen met andere fietsers of luisteren naar inspirerende verhalen van routemakers. Ook wij als NederlandFietsland zijn aanwezig. Je vindt ons op het verzamelpaviljoen Fietsen, stand 4.C.81. Leuk om je daar te ontmoeten!

Openingstijden: vrijdag 1 maart, zaterdag 2 maart, zondag 3 maart. Dagelijks van 10.00 uur – 17.00 uur (Bike MOTION vrijdag tot 21.00 uur) . Tickets zijn online te koop met korting voor € 12,50 (€ 15 online vanaf 1 maart en € 16 aan de kassa).

Meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.nl.

 

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland