Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Lekker veel fiets in de feestmaand

Lekker veel fiets in de feestmaand

Gepubliceerd op 25 november 2019

Lekker veel fiets in de feestmaand

Pas op - alleen voor echte fietsfanaten! 

Het liefst fietsen we de hele winter door. Maar in de maand december komt het er toch echt wel minder van. Niet getreurd. Dan haal je de fiets toch gewoon naar binnen! Niet letterlijk natuurlijk. Hoewel, er zijn genoeg fietsfanaten die hun fiets in de woonkamer ophangen. Zie jij dat niet zitten, dan hebben we hier tips om het fietsgevoel toch naar binnen te halen. Ook leuk als je fiets wel al aan de muur hangt!

Versier je kersboom met fietskerstballen
Een kerstbal in de vorm van een fiets, een musthave voor elke fietsliefhebber. Hang je hele boom vol met deze met rode glittersfiets. Of hang stiekem een groen met roze exemplaar aan een dennentakje. Hou je niet zo van glitters? Versier je huis of boom dan met deze unieke bamboefietsen

Fietswenskaarten 
Een echte handtekening laat je achter door je familie en vrienden op een originele manier fijne dagen te wensen. Met de kerstkaarten van de Fietsvakantiewinkel is een glimlach gegarandeerd. Een set van vijf kaarten kost 2,95 euro. Je hebt de keuze uit zes verschillende ontwerpen. 

Fietskoekjes

Bak zandkoekjes in de vorm van een fiets of maak de lekkerste speculaasjes en laat de afdruk van een fiets achter. De metalen uitsteker van Städter geschikt voor het uitsteken van koekjesdeeg koop je o.a hier. De koekstempel met fiets van beukenhout bestel je eenvoudig online.

Fietsinpakpapier
De leukste cadeautjes verdienen het mooiste inpakpapier. Pak ze in met dit originele papier en leg ze ruim op tijd onder de boom, dan kun je extra lang van het mooie papier genieten. Ben jij donateur? Dan heb je kans dat er binnenkort een setje inpakpapier (oude fietskaarten) op je deurmat ligt. Heb je zelf nog oude fietskaarten, dan kun je deze uiteraard ook gebruiken.

Voor in de vensterbank
Je kerstboom vervoeren op de fiets, wie heeft dat nog nooit gedaan? Deze bijna 30 centimeter grote fiets verdient een mooi plekje in je vensterbank. Je maakt het helemaal af door er een lampjessnoer omheen te wikkelen. Hij is verkrijgbaar in het groen en in het rood.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland