Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Laatste maand geocache actie Trekkershutten

Laatste maand geocache actie Trekkershutten

Gepubliceerd op 06 september 2016

Laatste maand geocache actie Trekkershutten

Eind deze maand loopt de jubileumactie ter gelegenheid van 30 jaar Trekkershutten af. Op vijftig Trekkershuttenlocaties is tot eind september een cache te vinden met behulp van gps-coördinaten. Deze coördinaten vind je op de Trekkershutten website. De winnaar van de geocache-wedstrijd verdient een gratis overnachting in een Trekkershut naar keuze. Op de Trekkershutten Facebookpagina zijn al talloze foto's van inzenders te vinden.

Op 31 juli is het dertig jaar geleden dat Stichting Trekkershutten Nederland is opgericht. Trekkershutten zijn nog steeds populair bij vakantievierders in Nederland. In eerste instantie werd de Trekkershut aangeprezen als mogelijkheid voor de lagere inkomens om vakantie te kunnen vieren. Nu is vooral het gemak van een Trekkershut de reden om deze te boeken.

Momenteel bestaat het netwerk uit bijna 750 Trekkershutten op zo’n 250 locaties in de Benelux. De hutten worden geboekt door diverse gebruikers. Door de fietsers en wandelaars, jong en oud, die de Benelux ontdekken en van Trekkershut naar Trekkershut trekken. Door de oudere kampeerder die wel wil kamperen, maar niet meer met een tent op pad gaat. Door de jonge gezinnen met kleine kinderen. Of ze worden geboekt voor een paar dagen om even weg van de dagelijkse routine te zijn, zonder veel spullen mee te hoeven nemen. Door de verschillende type hutten, ook qua inrichting, biedt het netwerk voor ieder wat wils.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland