Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws iPhone app voor Meldsysteem fietsroutebewegwijzering

iPhone app voor Meldsysteem fietsroutebewegwijzering

Gepubliceerd op 04 april 2011

iPhone app Meldsysteem Bewegwijzering fietsroutenetwerkenVan het online Meldsysteem fietsroutebewegwijzering is nu een iPhone app beschikbaar. Via deze app ‘Bordje Weg’ kunt u als fietser direct tijdens uw fietstocht, en dus met de juiste locatie, een melding van een beschadigd of verdwenen fietsroutebordje doen. De app is gratis te downloaden via de homepage van deze site of rechtstreeks in de App store.

In het najaar van 2010 introduceerde het Landelijk Fietsplatform het Meldsysteem Bewegwijzering Fietsroutenetwerken. Hierin is het mogelijk om te melden waar de bewegwijzering van LF-routes en de knooppuntroutes niet correct is. Om het doorgeven van een melding nog gemakkelijker te maken worden app’s voor smartphones ontwikkeld.

De app voor de iPhone is nu beschikbaar en gratis te downloaden in de App store. Via de app kunt u eenvoudig een melding maken. Met behulp van de GPS op het toestel wordt de plaats waar u staat, automatisch op de kaart geplaatst. Wanneer u niet op de locatie van de melding staat, kunt u door het plaatsen van een punt op een kaart of het invoeren van een adres ook een melding maken. Stapsgewijs wordt u via een aantal invulvelden door de melding heengeleid. U ontvangt een e-mail waarmee u de melding kunt bevestigen. Zodra u dat gedaan hebt, wordt de melding automatisch naar de juiste onderhoudsinstantie gestuurd. Deze neemt de melding verder in behandeling.

Een app voor Android en een mobiele versie van het meldsysteem dat werkt op alle smartphones is in voorbereiding en worden eind april verwacht. Natuurlijk kunt u uw meldingen ook altijd via de website www.nederlandfietsland.nl/meldsysteem doorgeven.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland