Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Hij is er: de nieuwe Basiskaart LF-routes

Hij is er: de nieuwe Basiskaart LF-routes

Gepubliceerd op 16 april 2019

Hij is er: de nieuwe Basiskaart LF-routes

Vers van de pers is de nieuwe, actuele editie van de Basiskaart LF-routes. In de vertrouwde uitvoering met watervaste losse kaartbladen, maar natuurlijk met geactualiseerde LF-routes en fietsknooppunten. Ideaal om een meerdaagse fietstrip te plannen. 

In deze editie is de kaartondergrond vernieuwd. Dus zaken als nieuwe wegen of bebouwing zijn in de cartografie verwerkt. Ook alle aanpassingen in de fietsroutenetwerken zijn opgenomen in de nieuwe LF-Basiskaart. Bijvoorbeeld het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk in Friesland. Ook vernieuwingen binnen de LF-routes zie je terug: de eerste LF-icoonroute, de LF Maasroute, is herkenbaar in het kaartbeeld weergegeven. 

Ook in deze editie is gekozen voor kaarten gedrukt op zogenaamd Stone Paper. Dit is boomvrij, watervast ‘papier’. De kaarten scheuren niet snel en kunnen prima tegen een regenbuitje. In de map zitten 22 dubbelzijdig bedrukte fietskaarten in de prettige schaal van 1:100.000. De locaties van Fietsers Welkom! horeca en logies zijn met icoontjes weergegeven. Handig bij het plannen van je meerdaagse tocht. In een los boekje lees je uitleg, nuttige adressen en vind je een overzicht van de veren in de LF-routes. 

De LF Basiskaart is te bestellen via de webwinkel van nederlandfietsland.nl. De Basiskaart zal vanaf mei ook verkrijgbaar zijn via de (reis)boekhandel, ANWB en VVV-kantoren (€ 24,95, ISBN 978-90-72930-606).

 

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland