Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Fietsideeënkaart: al 10 jaar een begrip

Fietsideeënkaart: al 10 jaar een begrip

Gepubliceerd op 22 februari 2006

Alweer de tiende editie van de Fietsideeënkaart is verschenen. De kaart heeft zich in het afgelopen decennium bewezen als dé ideale voorbereiding op een fietsuitje. Voor dit jubileumjaar heeft de kaart een metamorfose ondergaan; de vormgeving is aangepast en de kaart heeft een frissere uitstraling gekregen. Uiteraard is alle informatie op de kaart volledig geactualiseerd.

Zo zijn (of worden) er inmiddels in 23 verschillende regio's in ons land knooppuntnetwerken ontwikkeld. Deze zijn weergegeven op een handig overzichtskaartje. Daarnaast is bij deze editie een apart hoofdstuk over 'Fietsen op het net' toegevoegd, waarin de belangrijkste internetadressen in verschillende rubrieken zijn te vinden. Ook worden een aantal nieuwe fietsgidsen en -kaarten vermeld. De formule is ongewijzigd gebleven. Het is geen kaart om op te fietsen, maar één die een actueel overzicht biedt van de vele recreatieve fietsmogelijkheden in ons land en die fietsers daarmee op pad helpt.

De Fietsideeënkaart heeft een looptijd van twee jaar en is voor € 3,30 binnenkort verkrijgbaar bij o.a. de ANWB en VVV-kantoren of nu al te bestellen via deze site.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland