Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Fietsideeënkaart 2011: alles over fietsen in Nederland

Fietsideeënkaart 2011: alles over fietsen in Nederland

Gepubliceerd op 12 april 2011

cover Fietsideeënkaart: alles over fietsen in NederlandNu de lente flink op dreef komt, is de tijd rijp om weer lekker op de fiets te stappen. Mooie fietsroutes te over in Nederland. Om u letterlijk en figuurlijk op pad te helpen geeft het Landelijk Fietsplatform jaarlijks de Fietsideeënkaart uit; dé ideale voorbereiding op een fietsuitje. 

De formule van de kaart is bekend: een overzicht geven van de vele fietsmogelijkheden in Nederland. Qua vormgeving en inhoud heeft de kaart dit jaar een fikse vernieuwingsslag gemaakt. De nieuwe frisse opmaak en compactere teksten maakt de informatie overzichtelijker. Ook de cartografie is onder handen genomen: een rustiger kaartbeeld zorgt dat de informatie op de kaart (zoals routes en overnachtingslocaties) beter opvallen.

Op de voorzijde staat een overzichtskaart met alle bewegwijzerde rondjes, knooppuntnetwerken en LF-routes in Nederland, en veel fietsvriendelijke overnachtingsadressen. Op de andere kant van de kaart staat alles over fietsgidsen, -kaarten en -tijdschriften, fietsvakanties, fietsverhuur, handige accessoires en meer. In de editie 2011 is er extra aandacht voor knooppuntroutes, met een voorbeeld van hoe het systeem van fietsknooppunten nu werkt. Want al bijna overal in Nederland is een regionaal fietsknooppuntennetwerk aangelegd.

De Fietsideeënkaart is voor € 3,95 te bestellen via de webwinkel of te koop bij o.a. de ANWB en VVV-kantoren (ISBN 978-90-72930-44-6). Ideaal ook als cadeautje voor een bevriende fietsliefhebber.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland