Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Fietsers Welkom adres! Bèd & Bótram Bie Ós ‘B&B van het Jaar’

Fietsers Welkom adres! Bèd & Bótram Bie Ós ‘B&B van het Jaar’

Gepubliceerd op 26 november 2019

Fietsers Welkom adres! Bèd & Bótram Bie Ós ‘B&B van het Jaar’

Fietsers Welkom adres! Bèd & Bótram Bie Ós in Thorn is door de Pronkkamer benoemd tot ‘B&B van het Jaar 2019’. Samen met drie andere genomineerde streden ze voor de titel. De prijs werd dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt. De Pronkkamer bestaat uit 80 luxe logeeradressen die zich op bijzondere en sfeervolle plekken in Nederland, en enkele in Duitsland bevinden. De eigenaren runnen hun B&B vanuit pure passie voor gastvrijheid. In Thorn doen ze er nog een schepje bovenop door voor fietsers extra voorzieningen te treffen. Zo kun je je fiets veilig stallen, gratis je accu opladen en - voor pechgevallen – tref je een reparatiesetje aan. Kom je na een dagje fietsen met natte kleding aan? Dan is dit ook geen bezwaar. Bij een Fietsers Welkom! adres is altijd een droger of droogrek aanwezig. 

Lees ook het verhaal van de verzopen katers die voor de deur van de B&B van Esther Slootweg en Gerhard Horstink stonden. 

Enkele weken geleden kreeg de familie Geelen van de Thornse bed & breakfast het bericht van dat ze genomineerd waren voor ‘B&B van het Jaar’. In mei bezocht een mysterie guest het monumentaal pand in het Limburgse witte stadje Thorn. De B&B heeft vier eclectisch ingerichte kamers, stuk voor stuk met oog voor mooie accessoires en kleur. En een ontbijtkamer waar een explosie van ‘Delfts’ blauw uit grootmoederstijd en huidig design gecombineerd is. De combinatie van het unieke adres en de  gastvrijheid van de gastvrouw en gastheer zorgde voor de uiteindelijk nominatie. Wij feliciteren de familie Geleen met de benoeming van tot ‘B&B van het Jaar 2019’. Nieuwsgierig waar jij als fietser nog net wat extra’s krijgt? Kijk dan eens in het overzicht van alle Fietsers Welkom! adressen. 

 

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland