Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Fiets en Wandelbeurs 2018 over drie dagen verspreid

Fiets en Wandelbeurs 2018 over drie dagen verspreid

Gepubliceerd op 16 februari 2018

Fiets en Wandelbeurs 2018 over drie dagen verspreid

Jaarbeurs Utrecht staat 2, 3 en 4 maart 2018 in het teken van fietsen en wandelen. De Fiets en Wandelbeurs presenteert dan een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, routes, outdoormateriaal, fietsen, lezingen en workshops. Themaland van deze editie is Zwitserland.

Voor het eerst kun je als bezoeker – naast zaterdag en zondag – al op vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur de beurs bezoeken. Méér tijd en gelegenheid dus om de nieuwste modellen fietsen of e-bikes te testen, interessante bestemmingen te ontdekken of lezingen te volgen. Op vrijdagmiddag is er een aangepast lezingenprogramma, dat vooral in het teken staat van Zwitserland en pelgrimsreizen.

De nieuwste fietsbolides en de snufjes ontdek je in hal 2. Fatbikes, bikepackingbikes, trekkingbikes met riemaandrijving. Het grote fietsparcours, dat dwars door hal 2 en hal 1 slingert, biedt alle gelegenheid ze uit te proberen. Daarnaast is er een apart parcours voor kinderen en mountainbikers. Ook staan meer dan 100 lezingen en workshops op het programma! Zo belicht Bert Sitters de internationale Maasfietsroute, Tour de Gironde à vélo en de Vélodyssée en Wallonië-Ardennen. 

Voor het derde opeenvolgende jaar werkt Fiets en Wandelbeurs samen met E-bike Xperience, hét testevent in Nederland met parcoursen voor e-bikes en speed pedelecs. Vrijwel alle belangrijke e-bikemerken zijn present. Een ticket voor de beurs geeft gratis toegang tot de Xperience. Zie ook: www.ebikexperience.nl. Ben je meer een sportieve fietser, dan kom je ook aan je trekken. Een derde beurs, de BikeMotion, is met één en hetzelfde kaartje te bezoeken.

Het Fietsplatform, beheerder van nederlandfietsland.nl is aanwezig op het verzamelpaviljoen Fietsers informeren Fietsers, stand 4.C.65.

Meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.nl.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland