Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Er is nog genoeg te fietsen

Er is nog genoeg te fietsen

Gepubliceerd op 17 september 2020

Er is nog genoeg te fietsen

Hoewel de zomervakantie voorbij is zijn er nog genoeg mooie dagen en mogelijkheden voor een (meerdaagse) fietstocht. Samen, alleen of met de (klein)kinderen. Wat inspiratie, voor nu of alvast voor volgend jaar vind je hier.

Leuke dagtochten (na)bij de LF Maas- en LF Kustroute
Heb je een pauzedag tijdens je tocht langs een van de icoonroutes, maar wil je toch even een rondje fietsen? Kies dan één van de knooppuntroutes die aansluiten bij het thema en duik dieper de regio in. Ook leuk voor in het het weekend als losse dagtocht, zo proef je alvast aan het thema van een van de LF-icoonroutes. Bekijk de dagtochten (na)bij de LF Maasroute en de LF Kustroute.

Traptrip: fietsen met kinderen
Fantaseer je ook weleens over een meerdaagse fietstocht met je kinderen? Lekker met de wind in je haren, alle snoetjes in de zon en dan maar zien waar je uitkomt? Kinderen vinden het heerlijk! Maar waar je moet beginnen? Onze gratis minigids helpt je op weg. De routes zijn natuurlijk ook heel leuk voor mensen die al vaker een meerdaagse fietstocht hebben gemaakt. In deze eerste digitale minigids vind je drie uitgestippelde routes vanaf Utrecht centrum. Achter de schermen werken we aan minigidsen vanaf Amsterdam en Rotterdam. Een Traptrip bestaat uit een heen- en terugreis naar een fijne overnachtingsplek, en een extra dagetappe om vanuit je logeeradres te fietsen. Je bent dus twee of drie dagen op pad. Download nu tijdelijk gratis de digitale minigids.

Fietsarrangementen
Een fietsvakantie kun je natuurlijk helemaal zelf plannen. Wil je dat niet, kies dan voor een van de honderden kant-en-klare fietsvakanties. Er zijn arrangementen waarbij je fietst van hotel naar hotel. Maar ook waarbij je een lang weekend gaat fietsen vanuit een vast over­nachtingsadres; de zogenoemde standplaatsarrangementen. Kies je voor een trektocht, dan kan bagagevervoer worden geregeld. Bekijk het aanbod hier.

Handig voor vastleggen van al je fietstochten
De Leukste Aagenda ontwikkelde een praktische weekagenda voor mannen en vrouwen die graag met hun kleinkinderen op ontdekking gaan. Met elkaar of met vrienden mag natuurlijk ook. De agenda staat vol tips voor een vitaal, duurzaam, betrokken en actief leven. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Bestel de leukste agenda voor oma’s en opa’s 2021 dan nu voor  € 15,-. Bestel je vóór 25 september dan ontvang je € 2,50 korting én gratis verzending. Bestel de agenda

Fietsgidsen
Het Fietsplatform, promotor van Nederland Fietsland en beheerder van het LF-netwerk, geeft eigen LF-publicaties uit. Zoals een fietsgids die je  als het ware aan de hand neemt en de route beschrijft vanaf begin- tot eind;, een losbladige fietsvakantieatlas met het complete LF-netwerk en alle knooppuntnetwerken óf de ultieme fietsroute voor elke vakantiefietser samengevat in een compacte beschrijving en uitgebreide kaarten. Bekijk alle beschikbare gidsen op onze website.

 

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland