Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Doe mee met de EuroVelo 19 - Maasfietsroute fotowedstrijd en maak kans op een verzorgde fietsvakantie langs de Maas!

Doe mee met de EuroVelo 19 - Maasfietsroute fotowedstrijd en maak kans op een verzorgde fietsvakantie langs de Maas!

Gepubliceerd op 11 juli 2019

Doe mee met de EuroVelo 19 - Maasfietsroute fotowedstrijd en maak kans op een verzorgde fietsvakantie langs de Maas!

De zomer is begonnen en daarmee is de eerste editie van de EuroVelo 19 Summer Photo Contest een feit! Deel jouw mooiste fietsvakantiefoto via Instagram en maak kans op een 7-daagse fietsvakantie langs de Maas op kosten van EuroVelo.

Wacht niet te lang, meedoen kan nog tot en met 24 juli 2019. Krijgt jouw inzending de meeste likes? Dan krijg je de mogelijkheid om de Maasfietsroute te verkennen, de nieuwste toevoeging aan het Europese fietsnetwerk EuroVelo. Dit internationale langeafstandsfietsroutenetwerk dwars door Europa bestaat momenteel uit 16 genummerde routes. In Nederland maken de trajecten van o.a de LF Maasroute (EuroVelo 19) en de Kustroute (EuroVelo 12) onderdeel uit van dit internationale netwerk. 

Hoe kun je meedoen?

  • Tag @ecfeurovelo in je bericht en plaats de hashtags #EuroVelo en #EuroVelo19Contest bij de foto van je laatste fietsvakantie (slechts één inzending per persoon).
  • Zorg ervoor dat je fiets op de foto staat!

Voldoet je foto aan deze regels? Dan kun je je foto terugvinden op het EuroVelo Instagram-account. Meer informatie vind je op de website van EuroVelo.

De fotowedstrijd vindt plaats tussen 10 juli (10 uur CET) en 24 juli (10 uur CET) 2019. De winnaar wordt op 25 juli bekendgemaakt 2019. De fietsvakantie moet plaatsvinden voor 30 september 2020. Voor vragen over de wedstrijd kun je contact opnemen met eurovelo@ecf.com

 

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland