Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Doe mee met de EuroVelo 15 Rijnfietsroute zomerfotowedstrijd

Doe mee met de EuroVelo 15 Rijnfietsroute zomerfotowedstrijd

Gepubliceerd op 03 juli 2018

Doe mee met de EuroVelo 15 Rijnfietsroute zomerfotowedstrijd

Alweer voor de vierde keer is er de jaarlijkse Zomerfotowedstrijd van de EuroVelo 15 Rijnfietsroute. Als je je mooiste fietsvakantiefoto deelt, maak je kans op een fietsarrangement langs EuroVelo 15. Vorig jaar won Edouard Sabourdy de wedstrijd met een foto van zijn (bijzondere!) fiets.

De organisatie heeft besloten om dit jaar, na de lancering van het EuroVelo Instagram-account (@ecfeurovelo), de wedstrijd exclusief te houden op Instagram, hét sociale netwerk voor foto's. Het is heel gemakkelijk om deel te nemen. Je doet het als volgt:

  • Vermeld @ecfeurovelo samen met de hashtag #EuroVelo15SummerPhotoContest wanneer je de foto van je fietsvakantie (langs welke route dan ook) op Instagram post. 
  • Zorg ervoor dat er een fiets op je foto staat!

Als je foto in overeenstemming is met de regels van de wedstrijd, wordt hij op het EuroVelo Instagram account gedeeld met een tag naar jou. De foto die aan het eind van de looptijd de meeste 'likes' heeft, is de winnaar van een fietsarrangement langs de EuroVelo 15 - Rijnfietsroute, beschikbaar gesteld door www.bike-touring.de.*

De fotowedstrijd vindt plaats tussen 2 juli (10.00 uur CET) en 20 juli (10.00 uur CET) en de winnaar zal later die dag bekend worden gemaakt. Het fietsarrangement is tot 30 september 2019 te gebruiken. Voor vragen over de wedstrijd kun je contact opnemen met eurovelo@ecf.com.

* Disclaimer: De persoon die het beeld deelt machtigt de ECF om het te gebruiken in sociale media, publicaties of voor andere non-profit doeleinden. De beeldauteur verklaart door het doorgeven aan de ECF dat hij eigenaar is van de beeldrechten. ECF behoudt zich het recht voor om geen beelden te accepteren die niet voldoen aan de doelstellingen van de wedstrijd of ongepast zijn. Twijfels over de wijze waarop likes voor een foto zijn geworven (zoals de aankoop van likes) leiden tot diskwalificatie.

De ECF dekt tot 800 euro van de waarde van de pakketreis. De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen, extra's, etc. De ECF behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken geen prijs toe te kennen.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland