Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Boek je Trekkershut vanaf nu eenvoudig online

Boek je Trekkershut vanaf nu eenvoudig online

Gepubliceerd op 01 december 2020

Boek je Trekkershut vanaf nu eenvoudig online

De website van Trekkershutten is in een geheel nieuw jasje gestoken en is vanaf nu online te bewonderen. Naast de nieuwe look is er meer aandacht voor de verschillende type hutten en bijzondere locaties waar je kunt overnachten. Hiermee kun je nog makkelijker de hut vinden die bij je past: van een comforthut aan zee tot een basic blokhut op de hei. Heb jij je droomhut gevonden? Dan boek je een aanzienlijk deel van de locaties nu eenvoudig online. 

De hutten zijn enorm geliefd bij fietsers die Nederland op de fiets ontdekken. Het scheelt een hoop spullen extra meenemen en na een lange dag fietsen hoef je geen tent meer op te zetten. Door de verschillende type hutten, ook qua inrichting, is er voor ieder wat wils. Nederland is een ideaal land voor een fietsvakantie. Van een week of meer, maar ook een weekendje er tussenuit, even lekker uitwaaien. Zelf een fietsvakantie organiseren is niet moeilijk, zo is er een breed aanbod aan LF-routes. Langs deze routes vind je een breed aanbod Trekkershutten.

Een groot deel van de Trekkershutten draagt het label Fietsers welkom! Deze adressen bieden fietsers een extra stukje service. Want zeg nou zelf; een heerlijke fietstocht is toch pas echt geslaagd wanneer je als fietser onderweg een goede ontvangst krijgt? Wanneer je daar de bidon kunt vullen, de elektrische fiets kunt opladen of - voor pechgevallen - een reparatiesetje aantreft. En als je blijft overnachten, je je fiets veilig kunt stallen.

Trekkershutten kunnen desondanks behoorlijk verschillen van elkaar qua voorzieningen. Op de nieuwe site kun je zoeken op hutten met basic voorzieningen, of juist met meer comfort. Via speciale zoekfilters kun je je wensen specifieker maken: bijvoorbeeld of er een kacheltje aanwezig (handig in de winter), of de hutten het hele jaar open zijn en of je er een ingerichte keuken is. 

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar  www.trekkershutten.nl. Een overzicht van alle Fietsers Welkom! locaties vind je op onze website.

 

 

 

 

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland