Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Alle Trekkershutten op nieuwe overzichtskaart

Alle Trekkershutten op nieuwe overzichtskaart

Gepubliceerd op 12 januari 2017

Alle Trekkershutten op nieuwe overzichtskaart

De nieuwe Trekkershuttenkaart 2017 is verschenen. Op de nieuwe overzichtskaart 2017 staan alle aangesloten locaties aangegeven met hun contactgegevens. Het netwerk van erkende Trekkershutten in de Benelux is het afgelopen jaar uitgebreid met locaties in de Duitse Eifel en de Waalse Ardennen. Meer recreatieondernemers in het grensgebied van het netwerk melden hun verblijfsaccommodatie aan als Trekkershut. Ook deze locaties zijn op de kaart aangeduid.

Een Trekkershut® is ideaal als je er even op uit wilt gaan of tijdens je vakantie een meerdaagse fiets- of wandeltocht gaat maken. Trekkershutten staan op heel diverse recreatiebedrijven van recreatieparken met grote zwembaden en jachthavens tot rustige campings met veel groen. Er zijn ook terreinen met Trekkershutten het gehele jaar open, zodat je er al op uit kunt trekken, ook als de vorst nog in de grond zit. 

cover Trekkershuttenkaart 2017Iedere Trekkershut is per nacht te huur en eenvoudig ingericht. Er staan zo’n 750 Trekkershutten in de Benelux op bijna 250 diverse terreinen. Op de website www.trekkershutten.nl vind je meer informatie over de individuele Trekkershutten en de locaties. Je kunt hier ook de overzichtskaart bestellen. De kaart is daarnaast te koop in diverse reisboek- en ANWB-winkels.

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. 

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland