Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Aanpassingen fietsroutenetwerk Salland

Aanpassingen fietsroutenetwerk Salland

Gepubliceerd op 31 oktober 2016

Aanpassingen fietsroutenetwerk Salland

Het fietsknooppuntennetwerk Salland is volop in beweging. Dit najaar wordt in Salland gewerkt aan het verbeteren van dit fietsnetwerk. Denk daarbij aan: oplossen knelpunten, meer beleving in de routes, integratie nieuwe fietspaden en ontwikkeling nieuwe themafietsroutes. Hou dus de komende tijd rekening met aanpassingen en omleidingen in verband met de werkzaamheden. Actuele informatie over de stand van zaken is te vinden op de website www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl of via Twitter (@SallandTourist)

Verplaatsing bordjes en vervangen panelen
Op de Sallandse Heuvelrug zijn de bordjes al verplaatst en knooppunten aangepast. Dit najaar volgt daar nog de plaatsing van de juiste panelen. In de rest van Salland worden de komende periode de routebordjes verplaatst en uiteindelijk ook alle panelen vervangen. De werkzaamheden kunnen op sommige plekken zorgen voor tijdelijke onduidelijke situaties, maar uiteindelijk dragen ze bij aan nog meer fietsplezier met nieuwe routes en een betere beleving van het gevarieerde Sallandse Landschap.

Goed voorbereid op pad
De aanpassingen aan het fietsnetwerk hebben ook tot gevolg dat de fietskaart voor de gehele regio niet meer actueel is. Op de website Sallandnatuurlijkgastvrij.nl zijn kaarten te downloaden waarop de nieuwe situatie wordt aangegeven. Daarnaast is het advies om ook het Twitteraccount @SallandTourist te volgen voor de laatste ontwikkelingen. De nieuwe fietskaart verschijnt begin volgend jaar.

In het fietsnetwerk wordt via themabewegwijzering een aantal nieuwe fietsroutes door Salland bewegwijzerd. Er verschijnt een Rondje Salland, een Rondje Deventer en een Rondje Sallandse Heuvelrug. Voordat in 2017 het fietsseizoen begint, zijn deze nieuwe fietsroutes en bijbehorende routeboekjes gereed en verkrijgbaar bij de VVV kantoren en Tourist Info’s in Salland.

Bron: sallandnatuurlijkgastvrij.nl

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland