Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws

Nieuws

Fiets en Wandelbeurs 2018 over drie dagen verspreid

Gepubliceerd op 16 februari 2018

Jaarbeurs Utrecht staat 2, 3 en 4 maart 2018 in het teken van fietsen en wandelen. De Fiets en Wandelbeurs presenteert dan een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, routes, outdoormateriaal, fietsen, een fietsparcours, lezingen en workshops. Nieuw dit jaar is dus dat je op vrijdagmiddag nu ook al de beurs kunt bezoeken. Het Fietsplatform, beheerder van nederlandfietsland.nl, is aanwezig op het verzamelpaviljoen Fietsers informeren Fietsers, stand 4.C.65. Gelijktijdig vindt ook de E-bike Xperience én de op sportief fietsen gerichte BikeMotion plaats. Je kunt met één ticket alle drie de beurzen bezoeken. 

Lees verder >

Outdoorselfie thema fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs

Gepubliceerd op 12 december 2017

Net als voorgaande jaren organisert de Fiets en Wandelbeurs een fotowedstrijd. Het thema 'Outdoorselfie' is uitverkoren als thema voor dit jaar. Deel dus je fiets- en wandelervaringen door je mooiste outdoorselfies in te sturen. Alleen, samen met vrienden, kennissen of locals uit verre oorden op de foto. Met de Taj Mahal, Alpentoppen, woestijnen of – dichter bij huis – weilanden en meren op de achtergrond. "Een mooie selfie is niet alleen een zelfportret, maar vertelt ook het verhaal van een tocht of reis," aldus de organisatoren. 

Lees verder >

Nederland Fietsland in optima forma

Gepubliceerd op 24 november 2017

Nederland Fietsland in optima forma, dat toont een sprankelend filmpje van een Engelse fietser. Hij maakte in een week tijd een mooi rondje door Nederland, gebruik makend van de LF-routes en monteerde vervolgens een filmpje waar het fietsplezier vanaf spat. De video is half september online gezet en heeft nu al meer dan 2.000 views.

Lees verder >

Pendeldienst voor fietsers Houtribdijk Lelystad - Enkhuizen

Gepubliceerd op 20 november 2017

Tussen Enkhuizen en Lelystad voert de LF15 over de ongeveer 25 km lange Houtribdijk. Per 1 december 2017 is het fietspad over deze dijk door Rijkswaterstaat afgesloten wegens dijkversterkingswerkzaamheden. Maar voor fietsers zijn er maatregelen getroffen.

Lees verder >

Internationale Maasroute genomineerd voor Fietsroute van het Jaar

Gepubliceerd op 07 november 2017

De genomineerden voor Fietsroute van het Jaar zijn bekend gemaakt; de internationale Maasfietsroute - in Nederland gevormd door LF-routes - is één van de vier genomineerden. Op vrijdag 2 maart 2018 tijdens de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht, reikt de jury de bijbehorende Fietstrofee uit aan de winnaar.

Lees verder >


zichtbaar: 1 t/m 5 van de 505

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland