Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws

Nieuws

Appels plukken tijdens je fietstocht

Gepubliceerd op 14 september 2017

Zelf je eigen appels plukken en proeven midden in de boomgaard? Dit kan tijdens de Landelijke Appelplukdag op zaterdag 16 september 2017. Ruim 35 fruittelers openen hun boomgaarden voor de consument. Een gezond en lekker uitje voor jong en oud dat je prima met een lekkere fietstocht kunt combineren.

Lees verder >

Fietstelweek 2017 bijna van start

Gepubliceerd op 13 september 2017

Op 18 september gaat de derde editie van de Nationale Fiets Telweek van start, het grootste fietsonderzoek van Nederland. Een week lang wordt weer gemeten hoe Nederland zich op de fiets verplaatst, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zitten. En de app biedt dit jaar de mogelijkheid om de fietsbeleving te registreren. 

Lees verder >

Eerste fietsroute in reeks Kastelenrondjes

Gepubliceerd op 11 september 2017

Vind je het leuk om kasteelbezoek te combineren met een lekkere fietstocht? Dan spreekt de nieuwe route Fietsen rondom Kasteel Duivenvoorde je vast aan. Dit rondje via fietsknooppunten is op 8 september gelanceerd en als gratis download beschikbaar op www.holland.com/kastelen. Het is de eerste route in de reeks Fietsen langs Kastelen en Buitenplaatsen.

Lees verder >

Fietsroutes tijdens Open Monumentendag

Gepubliceerd op 07 september 2017

Zit er bij jou in de buurt ook een bijzonder gebouw dat je graag eens van binnen wilt bewonderen, maar dat eigenlijk altijd gesloten is? Wie weet is dit in het weekend van 9 en 10 september mogelijk. Dan vindt de Open Monumentendag plaats waarbij meer dan vierduizend monumenten gratis te bezoeken zijn. Ook zijn er speciale fietsroutes.

Lees verder >

Pop-up fietsroute langs Brabants Design

Gepubliceerd op 01 september 2017

Routebureau Brabant lanceert een nieuw routeconcept waarin beleving langs de route centraal staat: de pop-up fietsroute. Er zijn twee routes langs bijzondere design plekken in Brabant waar het bruist van creativiteit. Iedere zaterdag en zondag van 2 september t/m 24 september 2017 kun je de route fietsen en het programma volgen. 

Lees verder >


zichtbaar: 1 t/m 5 van de 496

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland