Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws

Nieuws

Doe mee met de EuroVelo 19 - Maasfietsroute fotowedstrijd en maak kans op een verzorgde fietsvakantie langs de Maas!

Gepubliceerd op 11 juli 2019

De zomer is begonnen en daarmee is de eerste editie van de EuroVelo 19 Summer Photo Contest een feit! Deel jouw mooiste fietsvakantiefoto via Instagram en maak kans op een 7-daagse fietsvakantie langs de Maas op kosten van EuroVelo.

Lees verder >

De Houtribdijk is weer open!

Gepubliceerd op 04 juli 2019

De Houtribdijk Enkhuizen - Lelystad is weer open! Je kunt dus weer zonder belemmeringen de LF15 Boerenlandroute fietsen. Het draait tijdens deze fietsroute natuurlijk vooral om het authentieke Nederlandse boerenleven. En dat welteverstaan in de breedste zin van het woord. Reizende bollenkramen, struisvogelboerderijen, kaasmakerijen en geitenhouderijen: je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het tegen tijdens deze thematocht. Je zult bovendien versteld staan van de zeer uiteenlopende landschappen die je passeert.

Lees verder >

Van Gogh fietsroute vernieuwd en uitgebreid

Gepubliceerd op 02 juli 2019

De bekende Van Gogh fietsroute vertelt het Brabantse verhaal over Vincent van Gogh. De route - eerder al Europese fietsroute van het jaar - is volledig vernieuwd en uitgebreid. De fietsroute bestaat nu uit maar liefst 435 km fietsplezier, verdeeld in tien unieke routes. Je geniet van de gevarieerde Brabantse landschappen en bezoekt plekken die Van Gogh hebben gevormd en geïnspireerd.

Lees verder >

Nu ook een Natuurkampeerfietsroute in Noord-Brabant

Gepubliceerd op 24 april 2019

Voor fietsavonturiers die van meerdaagse tochten houden is er een nieuwe fietsroute: de natuurkampeerroute Noord-Brabant. De route voert langs negentien Natuurkampeerterreinen en is de zevende in de serie Natuurkampeerroutes die zijn ontwikkeld door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur, in samenwerking met het Landelijk Fietsplatform, beheerder van deze site. 

Lees verder >

Hij is er: de nieuwe Basiskaart LF-routes

Gepubliceerd op 16 april 2019

Vers van de pers is de nieuwe editie van de Basiskaart LF-routes. In de vertrouwde uitvoering met watervaste losse kaartbladen, maar natuurlijk met geactualiseerde LF-routes en fietsknooppunten. Ideaal om een meerdaagse fietstrip te plannen. In deze editie is de kaartondergrond vernieuwd. Dus zaken als nieuwe wegen of bebouwing zijn in de cartografie verwerkt. Ook alle aanpassingen in de fietsroutenetwerken zijn opgenomen in de nieuwe LF-Basiskaart. Bijvoorbeeld het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk in Friesland. Maar ook vernieuwingen binnen de LF-routes zie je terug: de eerste LF-icoonroute, de LF Maasroute, is herkenbaar in het kaartbeeld weergegeven. 

Lees verder >


zichtbaar: 1 t/m 5 van de 538

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland