Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Genomineerd!

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws

Nieuws

Win een fietstassenset met je fietsfoto

Gepubliceerd op 23 mei 2017

Zowel op het web als in ons drukwerk willen we door middel van mooie foto's het heerlijk vrije fiets(vakantie)gevoel uitstralen. Vind je het leuk om een foto van jouw hand terug te zien in één van onze publicaties of online uitingen? Stuur ons dan je mooiste fietsfoto('s) over fietsen in Nederland en maak kans op een fraaie set Ortlieb fietstassen met Rijnfietsroute opdruk.  

Lees verder >

Sterren voor fietsregio's

Gepubliceerd op 16 mei 2017

Jaarlijks stappen miljoenen mensen op de fiets voor een korte of langere recreatieve fietstocht. Ruim 32.000 km aan knooppunt- en LF-routes ligt 'klaar'. Om te onderzoeken hoe het met de kwaliteit van het recreatieve fietsaanbod gesteld is, heeft het Fietsplatform een landelijk vergelijkend onderzoek verricht. Deze Kwaliteitsmonitor fietsregio’s is een effectief instrument gebleken voor het stimuleren van kwaliteitsbehoud en -verbetering. In de vandaag gepresenteerde Kwaliteitsmonitor 2017 scoren de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Zeeland de maximale 5 sterren. 

Lees verder >

VVV Zeeland lanceert vernieuwende website en app

Gepubliceerd op 12 mei 2017

VVV Zeeland heeft een nieuwe toeristische website en app gelanceerd, bedoeld om gasten op een eigentijdse manier te inspireren over Zeeland. Uniek is dat je als gast content krijgt op basis van persoonlijke voorkeuren, weer, tijd en locatie en zo op een vernieuwende manier je eigen dagje uit kan plannen. Bijvoorbeeld een heerlijke fietstocht!

Lees verder >

Fietsknooppuntennetwerk Holland Rijnland uitgebreid

Gepubliceerd op 11 mei 2017

Het fietsknooppuntennetwerk in de regio Holland Rijnland is flink uitgebreid, met 90 kilometer extra fietsroutes. In de wintermaanden is er hard gewerkt aan de uitbreiding van het fietsknooppuntennetwerk in de regio Holland Rijnland. De extra fietsroutes in het Groene hart en de Duin- en Bollenstreek zijn voorzien van nieuwe routebordjes en de bestaande fietsbordjes zijn – waar nodig – opgeknapt. Alle informatiepanelen hebben nieuwe kaarten gekregen en ook de app van het fietsknooppuntennetwerk is bijgewerkt.

Lees verder >

Meimaand Fietsmaand routes in Krimpenerwaard

Gepubliceerd op 09 mei 2017

De Meimaand Fietsmaand is al weer bijna op de helft! Mei is de maand waarin de natuur fris lentegroen kleurt en je de koeien ziet lopen in de wei. Verspreid over het land vind je een mooi aanbod aan Meimaand Fietsmaand fietsroutes. Zo ook in de Krimpenerwaard. Een prima plek om al trappend van de lente te genieten.

Lees verder >


zichtbaar: 1 t/m 5 van de 482

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland