Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Genomineerd!

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws

Nieuws

Inspiratie opdoen bij open dagen Fietsvakantiewinkel

Gepubliceerd op 28 maart 2017

De Fietsvakantiewinkel is sinds jaar en dag partner van nederlandfietsland.nl voor gidsverkoop. Dit gaat grotendeels online. Maar op vrijdagen kun je ook in hun fysieke winkel in Elst (bij Nijmegen) snuffelen tussen alle fietsgidsen en andere fietsgerelateerde spullen. Extra leuk zijn de vier Open Dagen: de eerste zaterdag van de maanden april t/m juli. Op deze dagen is de winkel open én organiseert de Fietsvakantiewinkel nog iets extra's, bijvoorbeeld een lezing. De eerste open dag is op zaterdag 1 april 2017, met twee lezingen. Opgeven hiervoor is niet nodig, maar vol = vol.

Lees verder >

Test elektrische fietsen op grootste testparcours van de Benelux

Gepubliceerd op 24 maart 2017

Overweeg je de aanschaf van een elektrische fiets? Bezoek dan hét jaarlijkse e-bike evenement, georganiseerd door Stichting ElektrischeFietsen.com. Je kunt kiezen uit maar liefst vijf data en locaties: zaterdag 1 april op Circuit Zolder (België), zaterdag 8 april in Oldenzaal, zaterdag 13 mei in Amersfoort, zaterdag 20 mei in Breda en zondag 18 juni op Circuitpark Zandvoort.    

Lees verder >

Nieuwe editie LF-Basiskaart verschenen

Gepubliceerd op 16 maart 2017

Met de lente op komst willen we ons zoetjes aan voorbereiden op het buitenseizoen. Nu is het moment om een fietsvakantie of korte meerdaagse fietstrip te plannen. Met de nieuwe editie van de Basiskaart netwerk LF-routes heb je als fietser een gebruiksvriendelijke set kaarten in handen. De watervaste kaarten van deze fietsatlas bevatten actuele routelijnen van zowel de LF-routes als de aansluitende knooppuntnetwerken. 

Lees verder >

Oproep: kom jij team Velo-city versterken?

Gepubliceerd op 24 februari 2017

Het grootste fietscongres ter wereld, Velo-city, komt dit jaar naar Nederland. Van 13 juni t/m 16 juni 2017 bezoeken deelnemers uit meer dan 80 landen Velo-city 2017. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers om het evenement tot een groot succes te maken.

Lees verder >

Ruim 500 exposanten op Fiets en Wandelbeurs 2017

Gepubliceerd op 30 januari 2017

De Fiets en Wandelbeurs slaat 11 en 12 februari 2017 opnieuw haar tenten op in Jaarbeurs Utrecht en werkt daarbij weer samen met E-bike Xperience. Zo'n 500 exposanten presenteren een breed aanbod op het gebied van bestemmingen, outdoormateriaal en -kleding, routes, gps, fietsen, e-bikes en nog veel meer. Daarnaast is er een lezing- en workshopprogramma met ruim 60 presentaties per dag en zijn er diverse fietsparcoursen. Het Fietsplatform, beheerder van nederlandfietsland.nl, is aanwezig op het verzamelpaviljoen Fietsers informeren Fietsers, stand 4.B.83b.

Lees verder >


zichtbaar: 1 t/m 5 van de 476

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland