Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws

Nieuws

Kersentijd in Rivierenland

Gepubliceerd op 15 juli 2016

Het is volop kersentijd. En wat is er nou lekkerder dan de kers rechtstreeks bij de fruitgaard te kopen of zelf te plukken. Het Gelderse Rivierenland, bekend van de streken Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal, heeft talloze kraampjes en stalletjes langs de weg met verse kersen. Op een speciale Kersenpagina van Rivierenland staat alle informatie.

Lees verder >

Geef je oordeel over LF-routebordjes

Gepubliceerd op 08 juli 2016

Het Fietsplatform, beheerder van nederlandfietsland.nl, heeft een extern bureau gevraagd onderzoek te doen naar mogelijke nieuwe bewegwijzering voor LF-routes. Dit onderzoek bestaat uit twee delen. Op 22 juni vond het eerste deel plaats; het praktijkonderzoek onder fietsers. Het tweede deel is een online enquête. Daarin kun ook jij als fietser je mening geven over de verschillende ontwerpen van de bordjes. Je hoeft niet per se een LF-fietser te zijn. Onder de inzenders verloten we een exemplaar van een nieuw routebordje.

Lees verder >

NTFU lanceert Fietssport.nl: meer dan 500 routes voor sportieve fietsers

Gepubliceerd op 01 juli 2016

Fietssport is een nieuw platform voor sportieve fietsers. Het platform is door wielersportbond NTFU ontwikkeld en bevat meer dan 500 routes die zich duidelijk onderscheiden van de gebruikelijke fietsroutes. 

Lees verder >

Hulp gezocht voor onderzoek op 22 juni in Amersfoort

Gepubliceerd op 14 juni 2016

Het Fietsplatform, beheerder van nederlandfietsland.nl, wil voor een onderzoek graag fietsers hun mening vragen over bewegwijzering van LF-routes. Kom je uit (de buurt van) Amersfoort en ben je woensdagmiddag 22 juni a.s. beschikbaar? Meld je dan aan. Als dank ontvang je een Basiskaart LF-routes.

Lees verder >

Geocache actie ter gelegenheid van dertig jaar Trekkershutten

Gepubliceerd op 10 juni 2016

Dit jaar bestaat het netwerk van Trekkershutten dertig jaar. Om dit te vieren organiseert Stichting De Groene Koepel, die het netwerk sinds twee jaar promoot, in de maanden juni tot en met september een geocache-wedstrijd. De winnaar wint een gratis overnachting in een Trekkershut naar keuze. 

Lees verder >


zichtbaar: 1 t/m 5 van de 457

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland