Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws

Nieuws

Vol programma Fiets en Wandelbeurs 2016

Gepubliceerd op 05 februari 2016

Voor 2016 presenteert de Fiets en Wandelbeurs een vernieuwd programma vol met activiteiten. Méér dan ooit is er van alles te zien en te beleven op de beursvloer. Nieuw is ook de locatie: na elf jaar Amsterdam RAI vindt het evenement op 20 en 21 februari plaats in Jaarbeurs Utrecht. Het Fietsplatform, beheerder van nederlandfietsland.nl, is aanwezig op het verzamelpaviljoen Fietsers informeren Fietsers, stand 4.C.80.

Lees verder >

Verbetering fietsknooppuntennetwerk Noord-Brabant

Gepubliceerd op 01 februari 2016

Routebureau Brabant werkt aan een verbeterd fietsroutenetwerk in de provincie Noord-Brabant. Ze gaan bestaande centrumroutes vervangen door reguliere knooppuntentrajecten en op diverse punten het netwerk uitbreiden. Ook komen er nieuwe overzichtpanelen. De werkzaamheden starten in regio Zuidoost-Brabant en zijn daar volgens planning vóór 1 mei 2016 klaar.

Lees verder >

Alle Trekkershutten op vernieuwde overzichtskaart

Gepubliceerd op 25 januari 2016

De nieuwe Trekkershuttenkaart is uit. Deze vernieuwde uitgave geeft een overzicht van alle Trekkershuttenlocaties in de Benelux per 1 januari 2016. De kaart is handig om mee te nemen, zodat onderweg altijd een Trekkershut is te vinden. De overzichtskaart is te koop op de website www.trekkershutten.nl en in diverse reisboekwinkels. 

Lees verder >

Kampeer Fiets en Wandelbeurs op 6 en 7 februari in Assen

Gepubliceerd op 15 januari 2016

Op 6 februari opent de TT Hall Assen zijn deuren voor de eerste editie van de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs. Van E-bike tot tandem, van GPS gadgets tot wandelschoen en van tent tot luchtbed; voor elke kampeer- fiets en wandelliefhebber is er wat wils. Bezoekers kunnen via de beurssite een bon downloaden voor korting op de entree.

Lees verder >

Fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs

Gepubliceerd op 11 december 2015

Ook dit jaar organiseert de Fiets en Wandelbeurs een fotowedstrijd, deze keer met als thema 'Eten onderweg'. Je hebt vast  wel een beeld in je archief dat hierbij past. Doe mee voor de eer en de prijzen!

Lees verder >


zichtbaar: 1 t/m 5 van de 442

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland