Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Home Nieuws

Nieuws

Stem op nederlandfietsland.nl

Gepubliceerd op 26 september 2016

Nederlandfietsland.nl is genomineerd voor de titel ‘Website van het Jaar 2016’ in de categorie Vrije Tijd. En de 'stembussen' zijn vanaf vandaag geopend t/m 4 november. Stem je ook op ons?

Lees verder >

Doe ook mee met de Fietstelweek

Gepubliceerd op 15 september 2016

Van 19 - 26 september 2016 is het nationale Fietstelweek. Net als vorig jaar wil de organisatie onder het mom 'meten, weten en verbeteren' alle fietsbewegingen in kaart brengen. Om deel te nemen aan dit nationale onderzoek heb je alleen je fiets, mobiele telefoon en de gratis Fietstel-app nodig. Doe je mee?

Lees verder >

Laatste maand geocache actie Trekkershutten

Gepubliceerd op 06 september 2016

Eind deze maand loopt de jubileumactie ter gelegenheid van 30 jaar Trekkershutten af. Op vijftig Trekkershuttenlocaties is tot eind september een cache te vinden met behulp van gps-coördinaten. Deze coördinaten vind je op de Trekkershutten website. De winnaar van de geocache-wedstrijd verdient een gratis overnachting in een Trekkershut naar keuze. 

Lees verder >

Nederlandfietsland.nl genomineerd voor Website van het Jaar

Gepubliceerd op 01 september 2016

Hoera! We zijn genomineerd voor de titel ‘Website van het Jaar 2016’ in de categorie Vrije Tijd. Van 26 september tot en met 4 november kun je je stem uitbrengen op je favoriete website. We hopen natuurlijk dat je op Nederland Fietsland stemt!

Lees verder >

Vier nieuwe knooppuntroutes in Parkstad Limburg online

Gepubliceerd op 26 augustus 2016

Aan de selectie knooppuntroutes op deze site zijn vier routes in Zuid-Limburg toegevoegd. Wat vroeger de Oostelijke Mijnstreek was, heet tegenwoordig Parkstad. Een toepasselijke naam die de verstedelijking én de 'vergroening' die na de mijnbouwtijd in deze regio Heerlen, Kerkrade en Brunssum heeft plaatsgevonden, goed weergeeft. De nieuwe routes laten zien hoe veel verschillende gezichten Parkstad heeft.

Lees verder >


zichtbaar: 1 t/m 5 van de 462

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland