Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Genomineerd!

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

E-bike Xperience

De ontwikkeling van e-bikes is hard gegaan de afgelopen paar jaar. De actieradius is aanzienlijk vergroot, waarmee ze ook beter geschikt worden voor een toertochtje. Behalve voor ouderen of mensen met een beperking, wordt de fiets met elektrische hulpmotor nu ook gepropageerd als alternatief voor de auto, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer. Er zijn inmiddels vele modellen, van een degelijke stadsfiets tot een snelle racefiets. De prijs loopt uiteen van 900 euro tot 6000 euro. 
 

E-bike Xperience | 11 en 12 februari 2017 | Jaarbeurs, Utrecht
Ga je voor een e-mountainbike, een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Dan ben je bij E-bike Xperience aan het juiste adres. 

Voor alle type e-bikes is er een speciaal indoor testparcoursaangelegd, powered by Bosch. Zo kan jij je fiets testen onder alle omstandigheden! Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt worden.

Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius. En vergeet het aanbod aan accessoires, leasing en verzekering niet. Eén ding is zeker, na een bezoek aan dit event staat niks de aanschaf voor een e-bike je meer in de weg!

Een ticket voor de E-bike Xperience geeft ook gratis toegang tot Fiets en Wandelbeurs, dat gelijktijdig plaatsvindt in Jaarbeurs. Dit event is het meest complete event van Europa voor fietsers en wandelaars.

Ga voor meer info en tickets naar ebikexperience.nl 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland