Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

LF22

Toegevoegd 6 juni 2019

Cornwerd, verkeersafsluiting Houwdijk

Vanaf vrijdag 7 juni tot en met vrijdag 5 juli 2019 is de rijbaan Houwdijk, vanaf de Afslag 15 snelweg A7 tot en met de kruising Houwdijk/Dorpsweg, bij Cornwerd afgesloten voor het doorgaand verkeer. 

De omleidingsroute wordt op gele borden aangegeven. Verder worden er vooraankondigingsborden geplaatst. Op werkdagen is er een fietsomleidingsroute tussen de parallelweg van de A7 en Cornwerd.

De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Lees meer

 

Toegevoegd 5 maart 2019


Afsluiting fietspad Afsluitdijk per 1 april 2019: gratis busvervoer voor fietsers

Rijkswaterstaat is bezig met het versterken van de Afsluitdijk. Om het werk aan de kant van de Waddenzee veilig te kunnen uitvoeren is het fietspad afgesloten tussen 1 april 2019 en 1 april 2022. Dit gebeurt afwisselend tussen Den Oever-Breezanddijk en Den Oever-Kornwerderzand. Voetgangers en (brom)fietsers kosteloos gebruik maken van een fietsbus. De bus rijdt eens per uur. Per bus kunnen ongeveer 15 fietsen en 25 personen worden vervoerd. Bij Den Oever, het Monument, Breezanddijk en Kornwerderzand zijn haltes. Je leest hier alles over de dienstregeling. 

Ben je deze zomer van plan om de Zuiderzee- of Kustroute te fietsen, maar heb je geen zin om in de fietsbus over de Afsluitdijk te zitten? Dan hebben we goed nieuws! Op de zondagen 23 juni, 21 juli, 4 augustus en 18 augustus gaat de Afsluitdijk open voor fietsers!

 

Zie ook deze webpagina

Zie ook deze webpagina

 LF10 LF21 LF22 werkzaamheden Afsluitdijk

 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland