Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Actuele info LF20

Toegevoegd 20 feb 2017

Omleiding door werkzaamheden bij Almere

I.v.m. werkzaamheden aan de N305 bij Almere zijn er diverse fietspaden die deze weg kruisen afgesloten. Zie ook: www.flevoland.nl/Actueel/Omleiding-fietspaden-Lange-Wetering. Fietsers worden tot eind mei 2017 omgeleid naar een tijdelijke oversteek tussen de Meentweg en de Kemphaanlaan. Met een drukknop kunnen fietsers bij de verkeerslichten groen licht krijgen. Je kunt eventueel ook de beschreven omleiding volgen die zoveel mogelijk via de knoopuntroutes is bewegwijzerd. Deze beschreven omleiding is ook te zien op het bijgevoegde kaartje.

LF20a:
Beschreven omleiding vanaf knooppunt (KP) 84. Ga naar KP 85. Dan richting KP91 en op de kruising met het Waterlandsepad linksaf. Op T-spliting linksaf; Meentweg. De N-weg (Waterlandseweg) oversteken en de Kemphaanlaan volgen overgaand in Kemphaanstraat. Op T-splitsing rechtsaf; Kemphaanpad. Op de splitsing met het Michauxpad linksaf slaan en het Michauxpad (1 km) volgen, totdat je uitkomt op de kruising met het Starleypad bij KP86. Vervolgens naar KP87 en je zit weer op de LF20a. 

LF20b: Beschreven omleiding vanaf knooppunt (KP) 86. Komende vanuit KP 87 op KP 86 het fietspad linksaf nemen; Micheaupad. Dit pad 1 km volgen Op de splitsing met het Kemphaanpad rechtsaf het Kempaahaanpad op. Op 3-sprong Kemphaanpad-Kemhaanstraat (net voor de Stadsboerderij) linksaf. Kemphaanstraat overgaand in Kemphaanlaan. Dan N-weg (Waterlandseweg) oversteken naar de Meentweg. Dan 1e weg rechtsaf; Waterlandsepad. Dan op kruising met fietspad (Stevenspad) rechtsaf. Vanaf nu borden volgen naar KP 85. Dan naar KP84. Vervolgens naar KP83 en je zit weer op de LF20b.

 kaartje omleiding LF20 Almeerderhout

 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland