Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Actuele info LF14

Toegevoegd 17 juli 2018

Omleiding door werkzaamheden N34 bij Hardenberg

Tussen Hardenberg en Coevorden wordt er hard aan de N34 gewerkt. Er zijn omleidingen ingesteld met gele borden, maar deze zijn summier. Als je de werkzaamheden en overlast wilt vermijden kun je de volgende route volgen. De werkzaamheden op het gehele traject duren tot eind 2018.

LF14a:
In Coevorden Op de Krimweg ga je rechtsaf de Trageldijk op. Op de Trageldijk ga je rechtdoor ipv rechtsaf en wijk je van de route af. Trageldijk volgen overgaand in Einsteinweg. Op T-spl. linksaf Van Leeuwenhoekweg. Deze volgen overgaand in de Hulteweg. De Hulteweg volgen overgaand in De Haandrik. Op T-splitsing rechtsaf; Coevorderweg. Op T-splitsing rechtsaf Coevorderweg blijven volgen. (voor LF16a op dit punt linksaf; Kilseweg.). Volg nu knooppunt 24-26-14-10-33. Op knooppunt 33 linksaf naar knooppunt 32. Je zit weer op de LF14/LF16 (LF14 volgt de LF16 tot Ommen).

LF14b:
In Hardenberg op knooppunt 33 van de route afwijken en volg knooppunten10-14-26-24-25. Vanaf knooppunt 25 volg je een stukje knooppunt 84 en op de splitsing met de Scheerseweg wijk je af van de knooppuntroute en blijf je De Haandrik volgen. De Haandrik gaat over in de Hulteweg. Je volgt de De Hulteweg overgaand in de Van Leeuwenhoekweg. Op de T-spl. met de Einsteinweg gaat u rechtsaf; Einsteinweg. Vervolgens rechtdoor; Trageldijk helemaal volgen. Na het water op T-spl. rechtsaf Krimweg. Je zit weer op de route.

 LF14 LF16 omleiding

Toegevoegd 21 juni 2018

Omleiding bij Ootmarsum

Vanwege een wegafsluiting ter hoogte van knooppunt 43 geldt er een omleiding voor de LF14. Deze afsluiting duurt tot oktober 2018. De knooppuntroutes worden hier omgeleid en voor de LF14 wordt er nog een omleiding gemaakt. Zolang deze nog niet is aangebracht, kun je dit kaartje en beschrijving volgen.

LF14a: Vanaf knooppunt 69 na ruim 600 m over een pad langs een ijsbaan/vijver. Aan het eind van het pad op de splitsing van wegen rd, Alleeweg. Alleeweg helemaal volgen. Daarna op kruising rd, Witstaartweg. Aan het eind linksaf, Kooiweg. Je bent weer op de route.

LF14b: Vanaf knooppunt 16 1e weg ra, Witstaartweg. Op kruising rd, Alleeweg. Op einde Alleeweg fietspad rd nemen. Je bent weer op de route. 

  LF14 omleiding Ootmarsum

 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland