Knooppuntplanner

maak snel en makkelijk je eigen route

Zin om een stuk je fietsen en zelf je route te bepalen. Met een paar klikken maak je je eigen route.

Hoe werkt het 

Korte route plannen: zoom in naar je gewenste startplaats of typ de plaatsnaam in het tekstvak. Klik op de kaart het eerste knooppunt aan. Klik dan een volgend knooppunt aan. De planner vult en berekent automatisch de tussenliggende route. Door steeds een volgend knooppunt aan te klikken, verleng je de route.
Langere route plannen: start de route waar je wilt beginnen. Vul vervolgens in het tekstvak de plaatsnaam waar je naar toe wilt. De planner toont je de kaart van dat gebied. Klik opnieuw een knooppunt aan en de route wordt automatisch berekend, mits deze niet langer is dan 100 km.
Bewaren, delen of zoeken: wil je routes bewaren, delen met anderen of juist routes van anderen gebruiken? Maak je eigen account aan via de Registreren-knop. Heb je al een Fietsknoop account? Log dan in op je eigen dashboard via de Inloggen-knop.

De planner is ontwikkeld door Fietsknoop. Eventuele opmerkingen en suggesties over de planner sturen we door naar hen. Wil je toch liever een kant-en-klare route? Kijk dan voor ons aanbod knooppuntroutes of LF-routes.

Fietsrouteplanner via fietsknooppunten

Deze planner is gemaakt voor het plannen van een route via het fietsknooppuntennetwerk. 

Wil je een kant-en-klare route? Kijk dan voor ons aanbod knooppuntroutes of LF-routes.