Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Zondag 6 mei: elektrische fietsen uitproberen op grootste testparcours van Nederland

Zondag 6 mei: elektrische fietsen uitproberen op grootste testparcours van Nederland

Gepubliceerd op 03 april 2012

foto opstapdag e-bikes Overweeg je een elektrische fiets aan te schaffen. Wacht dan nog even tot ná het ElektrischeFietsen.com Event op 6 mei a.s.. Hét event voor iedereen die op zoek is naar de perfecte e-bike of elektrisch fietsen gewoon een keer wil uitproberen. Meer dan 25 fabrikanten van elektrische fietsen zijn deze dag vertegenwoordigd. Een aantal merken heeft deze dag gereserveerd voor de introductie van nieuwe producten en er zijn scherpe aanbiedingen beloofd. 

Je krijgt de kans om in één dag alles te weten te komen over de elektrische fiets en deze direct uit te proberen op een 1,5 kilometer lang testparcours. Dit parcours heeft als voordeel dat er ook heuvelachtige gedeeltes zijn, zodat je de fietsen onder verschillende omstandigheden kunt uitproberen.
De belangrijkste fietsproducenten zullen aanwezig zijn: Giant, Gazelle, Batavus, Sparta, Koga, Flyer, QWIC, Kalkhoff, Union, Keola, RAP, Haibike, Sinus, Dutch ID, Antec, D-Cycle, A2B, Solex, Merida, Centurion, Montego, Bikkel Bikes, Victoria, Saxonette, Kemp Starley, Montego, Silentforce Trek en E-Bikez.
Het evenement vindt plaats op zondag 6 mei 2012 van 10.00 tot 17.00 uur, bij Wielervereniging Eemland, Sportpark Zielhorst 2 in Amersfoort. Een uitgebreide routebeschrijving en het complete programma is te vinden op de website van de organisatie.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland