Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Wat vind jij van het fietsen in Nederland?

Wat vind jij van het fietsen in Nederland?

Gepubliceerd op 26 augustus 2021

Wat vind jij van het fietsen in Nederland?

Nederland is een prachtig fietsland. Met meer dan 33.000 km aan fietsroutenetwerken valt er genoeg te kiezen. Maar wat vind jij eigenlijk van de mogelijkheden om een rondje te fietsen? Wat is belangrijk tijdens jouw fietstocht, wat is goed en waar kan het beter? De ANWB onderzoekt het deze zomer. 

Ga naar de vragenlijst >

Dus maak jij wel eens een rondje op de fiets in je vrije tijd? En is fietsen dan het hoofddoel? We zijn benieuwd naar je ervaringen! Met het invullen van deze vragenlijst help jij in ongeveer 10 minuten mee om fietsen nog leuker te maken. Bovendien maak je kans op een fietsarrangement van ANWB Reizen op Texel of 1 van de 25 fietsverlichtingsets!

Wat doet de ANWB met het onderzoek?

Alle provincies krijgen van ons een rapport met de resultaten voor de eigen provincie. Die worden afgezet tegen de resultaten van andere provincies en het gemiddelde van Nederland. Zo weten de provinciale bestuurders precies wat er te doen is om het fietsen te verbeteren. 

Samenwerking

De ANWB werkt samen met de Fietsersbond, NTFU en het Landelijk Fietsplatform - Nederland Fietsland om het recreatief fietsen in Nederland te verbeteren. Daarom vragen wij jullie ook om de vragenlijst in te vullen. Zo krijgen we een goed en volledig beeld van de meningen van alle fietsers! De resultaten van dit onderzoek tellen ook mee bij het bepalen van de Fietsregio 2022, een benchmark van het Fietsplatform, initiator van Nederland Fietsland.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland