Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Actuele info LF2

Omleiding bij Oudenbosch
De LF2 tussen de knooppunten 70 en het centrumknooppunt bij OudenBosch is als gevolg van het doortrekken van de N641 niet goed te volgen. De routeborden en de route worden in het najaar in het veld aangepast als de wegwerkzaamheden zijn afgerond. Om de route te vervolgen fiets je als volgt (zie ook het kaartje):

LF2aAan het eind van de Heinsbergsestraat op de T-splitsing ga je rechtsaf de Nieuwe Weg op. Deze volg je helemaal en gaat over in de Langenbergsestraat. Op de LAngenbergsestraat neem je het nieuwe fietspad linksaf. Dat fietspad voert door een tunnel. Je blijft rechtdoor fietsen. Bij knooppunt 70 ga je nog steeds rechtdoor en zit je weer op de LF2a. 

LF2bRijdend vanaf knooppunt 70 buigt de Nieuwe Weg af naar het zuiden. Ter hoogte van het spoor kom je uit op de Spijperstraat die je naar links volgt. Een stukje verder kom je weer uit bij de Nieuwe Weg die je linksaf oprijdt. Bij de Heinsbergsestraat ben je weer op de  LF2b.

LF2 omleiding Oudenbosch 

Werkzaamheden LF2 Dordrecht
Bij Dordrecht vinden omvangrijke werkzaamheden plaats oa aan een deel van de rivierdijken. Diverse fietsroutes worden omgeleid middels gele borden, zo ook de LF2. 

Omleiding LF2 Dordrecht

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland