Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Actuele info LF12

Werkzaamheden LF12 tussen 's-Gravendeel en Puttershoek
Vanwege dijkwerkzaamheden is een deel van de LF12 afgesloten t/m oktober 2016. Er is geen omleiding voor de LF-route en knooppuntroute aangegeven. Hieronder een beschrijving om de route te vervolgen.

LF12a en knooppunt 35: in Puttershoek komend vanaf Schouteneinde bij knooppunt 34 linksaf de Molendijk op. Ipv na 100 m linksaf te slaan (Simonsdijkje, afgesloten ivm werkzaamheden) rechtdoor de Molenweg helemaal af fietsen (4 km) tot de rotonde (Dokter van der Bijlplein). Op de rotonde de tweede afslag nemen: Strijensedijk. Je bent weer op de route.

LF12b en knooppunt 34: in ’s-Gravendeel komend vanaf de Strijensedijk op de rotonde (Dokter van der Bijlplein) de vierde afslag nemen: Molendijk. De Molendijk helemaal afrijden (ong. 4 km). Je komt vanzelf weer op de LF12 bij knooppunt 34. 

LF-omleiding-Puttershoek-sGravendeel


Werkzaamheden LF12 Dordrecht
Bij Dordrecht vinden omvangrijke werkzaamheden plaats oa aan een deel van de rivierdijken. Diverse fietsroutes worden omgeleid middels gele borden, zo ook de LF12. Op onderstaand kaartje staan de omleidingen aangegeven. 

Omleiding LF12 Dordrecht

 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland